Jump to Navigation

Zoznam neserióznych záujemkýň

Neprehliadnite!

Ak váš inzerát už nie je aktuálny, vymažte ho prosím, tak, že kliknete na Upraviť a úplne dole na Odstrániť. Ak chcete niekomu, kto reagoval na váš inzerát poslať mail, kliknite na meno autora komentára, rozbalí sa vám nové riadkové menu a z neho si vyberte Kontakt. Ak chcete reagovať na inzerát v rubrike Darujte, postupujte rovnako, kliknite na meno autora inzerátu a z nového menu si vyberte Kontakt a pošlite mail.

Veci je možné len darovať, nie je možné predávať ani za symbolickú cenu.

16. mája ráno tu staronova pridala inzerát s názvom Darujem veľa vecí-AJ ZOZNAM NESERIÓZNYCH ZÁUJEMKÝŇ. Pred hodinou ho zmazala, aj s diskusiou, ktorá bola pod ním.

Kedže tam boli napísané veci, ktoré sa tu dokola preberajú a stále to nikam nevedie, vkladám sem znova celú diskusiu, aby sme si to zase za nejaký čas nemuseli zopakovať.

******

Darujem veľa vecí-AJ ZOZNAM NESERIÓZNYCH ZÁUJEMKÝŇ

16 máj, 2017 - 08:39 - staronova
ostatné | Bratislava a okolie

Darujem veľa kadečoho. Medzi tým aj celkom dlhý zoznam neserióznych záujemkýň o veci. Tak ako to tu bolo písané už veľa krát. O všetko máte záujem, ale ZADARMO, ešte aj to poštovné si nie ste ochotné zaplatiť. Zbalím dnes všetko do veľkých igelitiek a šup s tým do kontajnera. A vy múdre sovy čakajte, kým vám niekto pošle zadarmo. Určite sa nájdu ochotné osôbky. Tak čakajte a skúšajte. Pre mňa nie je takáto spolupráca. Už som unavená z tých vašich "ťahov na bránku".

***

Komentáre

Helaz - 16.05.2017 - 10:07

Ja za veci ďakujem, určite poslúžia , ak by ste ešte niečo mali vo veľkosti S/M ozvite sa ďakujem

***

administrátor - 16.05.2017 - 11:01

Stačí do inzerátu napísať, že veci pošlete až potom, čo záujemca uhradí poštovné. A na akékoľvek pokusy o posielanie zadarmo jednoducho nereagovať.

***

momo123 (reakcia na administrátor) 16.05.2017 - 11:51

Bohužiaľ, v inzeráte môže byť napísané, že je to za poštovné vopred aj TAKÝMITO PÍSMENAMI. Určitá časť užívateľov stránky to aj tak bude skúšať. Začnú chodiť maily, že osoby majú záujem, a že poštovné „samozrejme“ zaplatia. Hotové tirády. Pošlete prvej v poradí číslo účtu, sumu na úhradu a čakáte. O pár dní príde mail, že v dedine nie je banka / do mojej banky nevie zaslať peniaze / momentálne je chorá a keď sa vylieči, určite pošle / a nakoniec, že už poslala. Čakáte ďalej, nič nepríde. Ak chcete byť férová, chodíte každý deň kukať do internetbankingu čo stojí čas aj úsilie. Nakoniec napíšete mail, že peniaze stále neprišli, nech ide reklamovať. Odvtedy je už väčšinou ticho. V horšom prípade Vás ešte obviní, že ste si peniaze nechali. Napíšete druhej záujemkyni v poradí a môže sa to celé zopakovať. Každý proces trvá aj 10 dní. Najlepšie je, keď sa Vám ozve niekto s kým už máte skúsenosť, že to prebehne hladko. Žiaľ, čierna listina je veľmi neprehľadná a vo svojej súčasnej forme nie je zdrojom prínosných informácií. Osobné údaje špekulantov sa nesmú uvádzať z etického hľadiska. Nicky sa tu menia ako na páse. Takže nám ostáva len trpezlivosť alebo rezignácia. Pani Mária vo svojom príspevku už smeruje k tej druhej možnosti, ale ja verím že si to ešte rozmyslí. Kvôli tým veciam, ktoré si zaslúžia druhú šancu. Mne je ľúto aj tých, ktoré odpustia poštovné v dobrej viere, že pomáhajú tam, kde to najviac treba. Držím im palce, aby to bolo naozaj tak.

***

administrátor (reakcia na momo123) 16.05.2017 - 16:39

Čiernu listinu si založili sami užívatelia. Akú si ju spravili, takú ju majú.

Osobné údaje sa nesmú na stránke uvádzať, lebo to zakazujú zákony tohto štátu a tie platia aj na internete. Za ich porušenie však nebude sankcionovaný užívateľ, ktorý ich porušil, ale majiteľ webstránky, na ktorej k porušeniu zákona došlo. (Ak náhodou niekto nevie - každú webstránku niekto vlastní, platí doménu a webhosting.)

O spôsobe, ktorý skutočne rieši problémy s neserióznymi a podvádzajúcimi užívateľmi, som napísala nižšie.

***

Nadežda - 16.05.2017 - 12:03

Ja som Vám vdačná že ste mi pomohla ,ak niečo si prosím ,tak treba rátať že poštovné treba uhradiť.Tiež Vám peniažky z neba nepadajú.

***

staronova - 16.05.2017 - 14:13

tak, tak, kopu mailov...dnes napr. pani Marcele ukradol niekto peniažky z účtu, a to ich mala poslať po týždni - včera. Elena12345 tiež ma presviedčala, že som jej písala včera inú sumu a dnes zas inú a že jej osobne strhávajú za prevod z účtu na účet 5 Eur!!!!Skúšajú, klamú, zapletajú sa do siete lží. Ale vždy jej niekto skočí na lep.
Ja som na tejto stránke x rokov...už som to raz vzdala, ale ľudia mi stále nosia a ja stále dúfam, že sa toho zbavím. Po minulom týždni, už žiadna iná možnosť nie je, ako hádzať veci do Humany. Nebudem sa živiť zlou náladou, či ako to mám napísať.

***

administrátor (reakcia na staronova) 16.05.2017 - 16:46

Prosím, pošlite mi váš zoznam neserióznych záujenkýň.
Ďakujem.

***

miomao31 - 16.05.2017 - 12:13

Je to smutné, napr. ja zaplatím poštovné hneď ako prvé.....Ani by ma nenapadlo ešte o tomto vyjednávať. Veď človek môže byť rád takejto pomoci...Veď žienky čo darujú s tým majú robotu - baliť, ísť na poštu. Ale....sme rôzni.....

***

Babylon - 16.05.2017 - 13:46

Dobrý deň, aj ja sa pridávam k tejto podnetnej diskuzii, áno, je to tak, že väčšinou tí ístí tu drankajú veci, a keď sa napíše poštovné, tak už nie, pritom to je najmenej uhradiť, keď sa darujú použiteľné veci. Ja som napr. pár osobám poslala peniaze, niektorí sa aspoň poďakovali, jedna pani, keď som jej zaplatila elektriku nevedela, čo mi má na to "napísať", druhej som poslala peniaze v sobotu cez internet banking, tak už v nedeľu reklamovala, či som jej naozaj poslala, lebo nemá nič na účte, no na to už človek nevie naozaj čo povedať, ve´d banky pracujú len v pracovné dni, potom mi ešte stále vypisovala, až kým som to nestopla, takže najlepšie je nič neposielať ani darovať, lenže potom sú ukrivdení tí, čo sú naozaj na tú pomoc odkázaní, párkrát som aj ponúkla veci, no tiež kameňom úrazu bolo poštovné, takže teraz všetky veci a peniaze nosím do miestnej charity, tam sú za to aspoň vďační a som ušetrená nervov a vyjednávaní, prajem všetkým pekný deň.

***

administrátor (reakcia na Babylon) 16.05.2017 - 16:57

Táto webstránka, ako je napísané v jej záhlaví, je určená na to, aby sme mohli veci, ktoré už nepotrebujeme, posunúť niekomu, kto ich ešte môže využiť. To je celé.
Podaj ďalej nie je charitná webstránka. Nie je o pomoci, ľútosti, ani o schodíkoch do neba. Je o ekológii, šetrnosti a vzájomnej ľudskej láskavosti.

Ak niekomu pošlete peniaze, zaplatíte elektrinu, či čokoľvek iné, je to vaše slobodné rozhodnutie. To, že vám potom dotyčný ani nepoďakuje, je niečo, čo nevyriešite ani vy, ani ja, ani nikto.

Môžete si povedať, že už nič nikomu nepošlete, ani nedáte, a aj to dodržíte; a je to vaše sväté právo. Môžete sa rozhodnúť, že si najprv budete preverovať, či je príjemca "vhodný"; môžete ľutovať tých, ktorí potrebujú pomoc a posielať im čokoľvek naďalej. Môžete robiť čokoľvek, čo uznáte za vhodné, ste slobodná bytosť.

***

administrátor - 16.05.2017 - 16:38

Pre všetkých nespokojných darcov.

Na titulnej strane, hneď na prvej pozícii, je článok s názvom Podrobný návod pre užívateľov podajdalej.sk

Tam je (okrem iného) uvedené, čo treba robiť v prípade problémov. Je to veľmi jednoduché a je to tam napísané hrubým písmom - vždy informujte administrátora.

Sú tam uvedené veci, ktorých sa to týka (kopírujem všetky, hrubým teraz vyznačujem tie, ktoré sú tu k veci)
- ak vám niekto z užívateľov posiela obťažujúce maily;
- ak niekto z užívateľov od vás žiada zaplatiť náklady nielen za poštovné, ale aj za posielané veci (vrátane "symbolických" súm);
- ak máte podozrenie, že niekto vystupuje na stránke pod viacerými nickami (prihlasovacími menami);
- ak máte podozrenie na akýkoľvek iný podvod (alebo pokus oň);
- ak vám niekto neposlal dohodnutú sumu za poštovné, alebo neprevzal poslaný balík, alebo inak porušil dohodu, ktorú ste spolu uzavreli;
- ak máte problém s webstránkou (nedá sa vám prihlásiť, alebo vložiť text či obrázok na stránku, nefungujú prekliky a tak podobne);
- alebo ak máte akýkoľvek iný problém, súvisiaci s webstránkou alebo inými užívateľmi.

Môžem riešiť len problémy, o ktorých viem. Do mailových schránok užívateľov nevidím.

Na dokola sľubované a neposlané poštovné som za ostatných päť rokov dostala DVE sťažnosti. Obe som vyriešila k spokojnosti sťažovateľov.

Za ostatných päť rokov boli užívateľmi nahlásené TRI podozrenia na viacnásobné registrácie. Všetky som preverila a duplicitné účty jednotlivých osôb som zmazala. A týmto osobám nepovoľujem založiť ďalšie účty.

Nejaké podvody som odhalila bez pomoci užívateľov, ale nie je to vôbec jednoduché a trvá to veľmi dlho.

Možno ste si všimli, že niektoré podozrivé nicky zmizli. Mohlo ich byť omnoho viac, keby ste miesto dokola sťažností tu na webstránke (ktorými akurát upozorníte vinníkov, kde všade robia chyby) napísali mail mne.

***

bublinka1 - 18.05.2017 - 13:04

Dobrý deň, na tejto stránke som zaregistrovaná len pár týždňov. Zatiaľ som poslala jednej serióznej panej zopár vecí, a mám tu ešte 1 ponuku. Na tú reagovali 2 záujemkyne – mám však podozrenie, že ide o vyššie spomínané NESERIÓZNE! A v tomto prípade neviem či nejde aj o jednu a tú istú osobu... “naťahujú“ ma už v podstate od začiatku zverejnenia mojej ponuky (25. apríla)... dala som im obidvom dnes nejaké to „ultimátum“ – uvidím, a určite sa podelím o skúsenosti s nimi...

Najskôr som bola rada, keď som stránku „Podaj ďalej“ našla, dokonca som mala „výčitky svedomia“, že cca 20 kg detského oblečenia pre 3-5 ročných chlapcov som darovala cez BAZOŠ. (Ale to sa po pár týždňoch sledovania inzerátov, záujemcov a tejto diskusie zmenilo.) Myslela som si, že túto stránku navštevujú hlavne ľudia, ktorí potrebujú pomôcť, a nie „špekulanti“. Viem, že sa tomu nedá úplne vyhnúť, ale aby z 3 záujemkýň som mala podozrenie, že 2 sú neseriózne...? Pomohla by určite lepšia, hlavne prehľadnejšia a aktuálnejšia „Čierna listina“...stačilo by možno vytvoriť len nejaký zoznam, ktorý by mal napr. 2 stĺpce, kde by bol uvedený nik „neseriózneho záujemcu“ a vo vedľajšom stĺpci krátky popis – s akými výhovorkami ste sa u neho stretli...to je na zamyslenie pre administrátora...

Inak, obdivujem panie s nikom „staronova“ a „momo123“, že majú ešte energiu zaoberať sa darovaním. Mala som v úmysle tiež ešte všeličo „podať ďalej“, ale chce to naozaj obetovať veľa času a energie (na nafotenie a popísanie vecí, vloženie a zmazanie inzerátov, odpovede, balenie, chodenie na poštu). To si však ešte dobre rozmyslím, pretože ma odrádzajú „naťahovačky“ s neserióznymi záujemcami, ktoré dokážu človeku poriadne pokaziť náladu. A pravdu povediac, ani neviem či to preváži pocit, že som niekomu snáď aj pomohla...

***

administrátor (reakcia na bublinka1)- 18.05.2017 - 14:56

Ako som napísala vyššie (a veľa krát predtým), ak máte podozrenie na podvod, jediné rozumné riešenie je informovať administrátora.

Čierna listina nefunguje z jednoduchého dôvodu, lebo je verejná. Každý jeden nepoctivý záujemca si tam prečíta, aké chyby urobil, a druhý raz si dá na to pozor.
Čiže každým jedným príspevkom, v ktorom na stránke menujete podozrivé nicky, docielite akurát to, že zmenia taktiku a je ich ťažšie odhaliť.

Administrátor má omnoho väčšie možnosti odhaliť podvodníkov na stránke. Nevidí však do mailových schránok užívateľov a o tom, čo sa tam píše, môže informovať len ten, kto chce pomôcť k ich odhaleniu.

Môžete sa tu sťažovať do aleluja, na webstránke sa toho k lepšiemu zmení veľmi málo alebo nič, ak svoje podozrenia nenahlásite.

Toto, čo tu dokola píšem, je všetko, čo môžem napísať verejne bez toho, aby som podvodníkom poskytla ďalšie informácie, ako sa vyhnúť odhaleniu.
Ak má niekto z darcov záujem vedieť viac o tom, prečo je pri odhaľovaní podvodníkov rozumné spolupracovať so mňou miesto toho, aby sa sám hral na Sherlocka Holmesa, môže mi poslať mail, milerada to vysvetlím. V maili.

***

staronova 18.5.2017 19:33

zmazala inzerát

********************************************************************************

Za zmienku ešte stojí, že staronova mi stále neposlala ten zoznam neserióznych záujemkýň, ktorý ponúkala na darovanie.
Mailom sa ohľadom tejto záležitosti neozvala ani užívateľka momo123, ani Babylon, ani bublinka1. Ani nikto iný.

Nike Special Forces Air Force 1 Boots

Komentáre

Milá pani administrátorka, v prvom rade by som Vám chcela poďakovať, že táto stránka existuje a že prináša ľuďom potešenie a úžitok z toho darovať a byť obdarovaný. Sme si vedomé že to stojí peniaze, čas a úsilie a vážime si to.
Ak si tu niektorá občas vylejeme svoje darcovské srdce, neberte to prosím tak, že sa „dokola sťažujeme“. Nesťažujeme sa, len chceme zdieľať s ostatnými svoje pocity a skúsenosti. Je to niečo ako keď prídete domov z roboty po náročnom dni a posťažujete sa svojim blízkym, povypúšťate paru a na druhý deň sa ide veselo ďalej 
Ja som sa vďaka tejto stránke zoznámila s rodinami, ktorým teraz adresne pomáham a som veľmi rada za tú možnosť. Darovala som veci ľuďom pre ktorých to znamenalo veľkú pomoc. Spoznala som dámy, ktorým môžem s dôverou poslať balík dopredu a viem na 100% že poštovné príde. Tých pár negatívnych skúseností beriem, že to patrí k životu. Jedna z nich bola ozaj kritická, ale aj to beriem ako ponaučenie, ktoré som si zaslúžila a ktoré mi otvorilo oči.
Ohľadne komunikácie – v júli 2016 som Vám poslala podozrenie, že tá istá osoba používa 3 nicky. Možno som sa mýlila, nakoľko tie nicky zrušené neboli, ale odpovedali ste mi, že to preveríte, o výsledku som už informovaná nebola. Užívateľka Maranatha mi zasa písala, že jej administrátor zrušil konto pre hrubé porušenie pravidiel, či náhodou neviem prečo. Vraj sa pýtala na dôvod a nedostala odpoveď. Samozrejme to hovorí ona a pravda môže byť inde. Ale ja som s ňou napríklad nemala najmenší problém, komunikovala slušne, vždy zaplatila poštovné a ešte aj dala info o doručení a veci si veľmi vážila. Z tohto dôvodu sa neodvážim nikoho označiť a nahlásiť ako podvodníka. To že momentálne prestane odpovedať sa proplánovo môže zdať ako špekulatívne. No môže byť aj chorý či v iných problémoch, a to naozaj, nielen akože.
Čierne listiny sú na modrom koníku, na mimibazári... Sú tam uvedené nicky a mailové adresy, ale aj pravé mená a kompletné adresy. Som si vedomá, že
1. ak je niečo zakázané, a iní to robia, to neznamená že to môžeme robiť my
2. administrátor robí všetku údržbu a dohľad nad stránkou zadarmo a vo svojom voľnom čase
ale predsa len by som si dovolila navrhnúť, či by sa nedal zo strany administrátora urobiť blog s podozrivými nickami, čiste len na to, že v jednaní s nimi má byť človek viac opatrný. Veď aj oni sa môžu polepšiť. Samotný administrátor by do neho dopisoval či odpisoval, a to priebežne podľa situácie, najmä podnetov od členov stránky. Prípadne nejakú možnosť, ako ohodnotiť členku stránky plusovo alebo mínusovo. Nemám potuchy koľko by s tým bolo starostí takže ak to nejde, tak to nejde, samozrejme.
Nemajte nám prosím za zlé, že chceme aby naše úsilie nevyšlo nazmar. Sú tu takí, ktorí sem prídu raz, vyberú si niekoho, podarujú mu veci i bez poštovného a tým to pre nich končí. Nie zlý prístup. Oni urobili čo uznali za vhodné, je otázka či tým veciam, ktoré poslali, dali skutočne druhú šancu. Poštovné má totiž aj psychologický rozmer. Keď je to zadarmo, chcú všetko a stále. Veď vyhodiť nepotrebné nebude problém. Ale takto veci druhú šancu nedostanú... Dať čo len 2,70 za poštovné, to už je záväzok ktorý predpokladá, že tie veci by mali priniesť aj efekt. Ako zaťažko je niektorým zaplatiť, hoci v 5 kg balíku od serióznej darkyne je určite oveľa väčšia hodnota. Aj to o niečom svedčí. A darkyňa tie veci neskladuje, neponúka, nebalí a neposiela na to, aby skončili v koši. Dokonca aj keď poštovné dostaneme. Nám naozaj záleží na tom, aby každá z tých vecí ešte poslúžila. Preto sa občas rozohníme, keď vidíme nefér jednanie. Ale inak je všetko v najlepšom poriadku. Ďakujem za pozornosť.

Ja stránku nevlastním, len ju spravujem. Administrátor a vlastník webstránky nie je vždy tá istá osoba. Čas, peniaze a úsilie však za tým sú, to je fakt.

Keď prídete z práce domov a posťažujete sa svojim blízkym, že (napr.) Zuza v práci robí toto a tamto, robíte tak v súkromí domova. Posťažovanie vám pomôže, uľaví sa vám, lebo ste vypustili paru. Zuza o ničom nevie, zajtra môžete pokračovať tam, kde ste dnes skončili.

Keď sa však na Zuzu posťažujete na verejnej webovej stránke (teda v tomto prípade na podajdalej.sk), že tu Zuza podvádza a robí to takto a ešte takto, Zuza si to tu prečíta - a hádajte, čo urobí? Vymyslí si iný spôsob podvádzania. A v jej odhaľovaní sme zase na začiatku celého procesu. Pričom v prípadoch obzvlášť prefíkaných Zúz je to veľký časový krok späť.

Napríklad užívateľka Maranatha. Sledovala som jej aktivity veľmi dlho (nenapíšem verejne, ako dlho). Ako komunikovala v mailoch je irelevantné, pretože si tu postupne založila 11 (slovom jedenásť) užívateľských účtov. Mailom som ju informovala, čím konktrétne porušila etický kódex používateľa:

8.) je zakázané uvádzať iných užívateľov do omylu pod falošným menom alebo viacerými identitami,

15.) Porušovanie zákazov obsiahnutých v kódexe môže mať za následok vymazanie obsahu komentárov, celých článkov, fotografií a/alebo konta, prípadne viacerých kont porušovateľa. V prípade opakovaného porušovania zákazov obsiahnutých v Etickom kódexe alebo v prípade hrubého porušenia Etického kódexu si prevádzkovateľ vyhradzuje právo odmietnuť prístup porušovateľa k niektorým službám alebo na túto webstránku ako takú.

To, že niekto prestane odpovedať, nie je porušenie pravidiel. Všetky pravidlá sú na titulnej strane, v etickom kódexe užívateľa a v podrobnom návode pre užívateľov webstránky. Prosím, skúste si to (myslím tých všetkých užívateľov) poriadne prečítať - mohlo by nám to ušetriť mnoho vysvetľovania.
Účty a príspevky mažem len za porušenie niečoho, čo je uvedené v tých dvoch článkoch, a vždy o tom užívateľa informujem mailom. (To, že on sa potom pred ostatnými tvári, že nerozumie jasne formulovanému textu, je druhá vec.)

Čierne listiny na iných stránkach majú na starosti iní administrátori a iní majitelia stránok. Ako si to urobili, tak to majú, aj s dôsledkami z toho vyplývajúcimi.
Čo sa týka čiernej listiny na podajdalej.sk. Užívatelia môžu písať na stránku čokoľvek. Čo neporušuje pravidlá, to tu zostane. Čo porušuje niektoré pravidlo (alebo viacero z nich), to zmažem.

Žiadny blog s podozrivými nickami (teda variáciu čiernej listiny) zakladať nebudem. Dosiahla by som tým len to, že by som si sama sebe značne komplikovala prácu. Snažila som sa to vysvetliť viackrát - verejné varovania pred podvodníkmi pomáhajú podvodníkom.

Plusové a mínusové hodnotenia má zmysel len na čisto diskusných fórach. Tu by to bola len tretia variácia čiernej listiny, čiže znova vysoko nefunkčné opatrenie. Navyše by to (dobrovoľnícky, čiže zadarmo) musel naprogramovať programátor (ďalší, čiže tretí človek "v pozadí").

K ostatnému vám napíšem mail (prosím o trpezlivosť, možno to zvládnem ešte v priebehu dneška). Tu by to bolo kontraproduktívne.

Komentár vyššie (odoslaný o 14:13 hod.) je síce "zavesený" ako reakcia na komentár od momo123, ale adresovala som ho nielen jej, ale aj ostatným užívateľom.

Inzerát som zmazala nakolko sa nemienim doťahovať s nikým. A ten, čo takúto prácu neskúsil /myslím neseriózne záujemkyne/ nikdy nemôže oceniť ani pochopiť, čo to všetko obnáša a robí si dobrý deň a skúša a skúša. Vyplýva z toho aj nedobré naladenie môjho vnútra. Nikdy nežiadam ďakovné oznamy ani ocenenia. Viem, že častokrát dámy očakávajú v balíku možno niečo iné, sú sklamané, pretože doba je už raz taká=značková. Diskusia na túto tému tu bola už x-krát a nikam to neviedlo a nevedie.
Poprosím vás zmazať môj príspevok, ktorý som písala v nahnevanom stave. Nadšenie z darovania vyprchalo, veci pôjdu do kontajnerov, doma budem mať v izbe už naveky poriadok a časom tu prestanem nazerať.
Prajem milšie, dôveryhodnejšie dámy na tejto stránke.

Komentárom v tomto príspevku som venovala pomerne dosť svojho voľného času a (ako ste sama podotkli) takéto veci sa tu riešia dokola; ja vždy vysvetľujem, zdôvodňujem a argumentujem, a autor príspevku to potom všetko zmaže.
Takže tento príspevok tu zostane. Tiež nemám nekonečné množstvo trpezlivosti.

Stále čakám na váš zoznam neserióznych záujemkýň. Ďakujem.

Autor príspevku iba využije jednu z možností. A to je diskutovať a riešiť, alebo všetko zahodiť za hlavu, zmazať príspevok a žiť každodenný život v kľude a bez starostí. A to je môj prípad.

Poslala som mail momo123 a odpísala som aj Babylon, ktorá mi poslala mail dnes doobeda. Ďakujem.

Dnes som narazila zase na toto vlákno. Nuž vidíte, človek mieni a pánboh mení. Spravujem charitu a zase sa tu mrčvárim s nejakou L....u, S....u, a pod. Podla počtu pridaných žiadostí o moje, naše veci som zastala postoj k týmto osobám. Stále sa to dookola opakuje. Zoznam neserióznych by bol už od Bratislavy do Košíc.
Treba si zo skúseností vybrať, zaujať postoj a život ide dalej. Mám koooopu krásnych kontaktov, dakovných mailov ale hlavne dobrú náladu.

Miesto vypisovania do skoro štyri roky starého príspevku ste mohli aspoň raz napísať jeden mail administrátorovi (uviesť kto, kedy, čo).
A nemuseli ste sa mrčváriť.

Ale to by ste sa potom nemohli hrať na administrátora sama a nemali by ste sa na čo sťažovať, však?



Webová stránka Podajdalej.sk nepoužíva marketingové, analytické ani reklamné cookies. Žiadne cookies nezdieľa s ďalšími stranami. Webová stránka nepriraďuje cookies neprihláseným používateľom. Prihláseným používateľom prideľuje session cookies, ktoré slúžia na bezpečné prihlásenie a nijakým spôsobom nesledujú používateľa. Zásady ochrany osobných údajov

Main menu 2

Dr. Radut Consulting