Jump to Navigation

Darujem

Neprehliadnite!

Ak váš inzerát už nie je aktuálny, vymažte ho prosím, tak, že kliknete na Upraviť a úplne dole na Odstrániť. Ak chcete niekomu, kto reagoval na váš inzerát poslať mail, kliknite na meno autora komentára, rozbalí sa vám nové riadkové menu a z neho si vyberte Kontakt. Ak chcete reagovať na inzerát v rubrike Darujte, postupujte rovnako, kliknite na meno autora inzerátu a z nového menu si vyberte Kontakt a pošlite mail.

Veci je možné len darovať, nie je možné predávať ani za symbolickú cenu.

Ak niekto chce skutocne darovat nezaraba si na postovnom tak ako okato jedna osoba tu.mamaTana

Darujem - ponúkam:

Komentáre

Neskutocne

Ak si aj mamaTana žiada poštovné, je to iba na tvojom zvážení, či pristúpiš na zaslaní celej sumy. Nakolko posiela už roky, možno nie je v takej fin. situácii platiť každému poštovné a balné. "Klarinet" predstav sa ty na druhej strane tohto kontraktu!! Daj si množstvo inzerátov a plať dotyčným žiadateľom-ľkám donekonečna poštovné, balné. Nie iba otŕčať ruku-daj, a ešte s podmienkou-daj úplne zadarmo! Takto to vždy nefunguje. Nemáš na poštovné ty, nemá ani mamaTana. Jasná matematika. Mala si si moja odpustiť tento oznam. Je to tu na dobrovoľnosti. Darovanie aj žiadanie.

Ako na tom zaraba? Treba logicky uvazovat, a nie hned obvinovat.

Mila "premudrena" pani, ci slecna...

ano, za tu dobu, co som clenom tejto stranky vyse 5 rokov, som vdaka "zbohatnutiu" na postovnom, "kupila obrovsku vilu na Bahamach a kadzy clen nasej rodiny ma svoje obrovske luxusne auto".

Neviem, ako taka inteligentna osoba moze takto uvazovat - vysvetlite ako sa da na postovnom zarobit, ked to co mi poslu, tak zaplatim na poste a nemam nic.... a to pritom kazdy jeden balicek musim zabalit, za svoje si kupit lepiace pasky, papier, pozhanat krabice...

Tento vas utok na moju osobu, je uz asi po 4- krat a stale o tom istom. Neviem, preco vam sustavne vadim ja a moje inzeraty, ked je tu xy osob, ktore si mozu pytat k postovnemu este aj vysoke balne alebo za 3 ks oblecenia vypyta postovne 5 eur, co je absolutne nelogicke a vidno, ze kolko este na tom ziska.... Preco taketo osoby neriesite a nevadia vam? Ale vy sa stale musite zapodievat iba so mnou...

Ano davam kazdu vec samostatne, lebo su to rozne veci alebo velkosti a ak dam veci do
jedneho inzeratu je to pre ostatnych neprehladne a z jednej celkovej fotky sa
neda poriadne pozriet dana vec a zo skusenosti viem, ze potom aj tak kazdy
pyta samostatne fotky, na co mam ja osobne nie vzdy cas posielat (nie som
cele dni za pocitacom, radšej sa venujem svojej rodine alebo hladani prace, aby sme neboli zavisli len od manzelovho prijmu). Takto si kazdy vyberie, co potrebuje, vyhovuje mu a nezdrziavam sa tym, ze musim kazdemu posielat dalsie fotky alebo v jednom neprehladnom inzerate, stale doplnat a odpisovat, co uz nemam ... prave naopak, vdaka tomu mi to usetrilo uz kopec casu, ktory som vyuzila ovela rozumnejsie, ako vy svoj cas vyuzivate len na osocovanie druhych...

A samozrejmostou je to, ze ked nejaka osoba prejavi o veci zaujem a vyberie
si, tak vzdy to maju v jednom baliku a za jedno postovne, to vam moze
dosvedcit aj ine maminy. Tak neviem, preco sa sustavne do mna navazate a osocujete ma...

A na zaver - nadalej,ak budem mat veci na darovanie, vzdy to budem uvadzat v samostatnych inzeratoch, aby ste sa opat mohla niekedy ozvat, ako zarabam na postovnom a ja vam zase napisem, co sme si vdaka "zbohatnutiu" opat kupili:-)

Prajem vam pekny den,
Tana

Mila mamaTana, , ak som skutocne ako sa vravi vedla, berte to prosim, ako velke nedorozumenie z mojej strany.Jednoducho mi to vzdy ryplo do oci,preto som napisala ..ak vsak je vsetko v poriadku,moja narazka je neopodstanena a ospravedlnujem sa, ved svedomie nas usvedcujete.Ja sama daruvam a dost,robim to uz dlho,mam rada ludi podobnych,pretoze i ja poznam cit vdaky ,ked som bola obdaruvana.Ak je ako piste , tak som len rada,ze sa to moze ,vo mbe,i ked neviem nikdy ako druha strana..Teda ak vy poslete niekomu jeden pulover,vy nic neplatite a plati postovne osoba, ktora prevezme?Alebo platite postovne vy ,ked posielate a prijimatel tiez plati samozrejme postovne ,ktore potom idu vam?
Nechcem sa citit zle, ze snad obvinujem,ak teda sa to deje ako prvy pripad,tak moj nazor ostava vo mne,myslela som to totiz tak,ak druhy pripad,hlboko sa ospravedlnujem,.
Za chyby pravopisu moze preskakovanie pismenok
Prajem vsetko dobre, nebudeme sa dufam hnevat,prajem vam,aby ste aj vy nadobudli hmotne viac ,aby ste mali dostatok,vlastne,nech ho ma kazdy,kto je spravne nakloneny v srdci,lebo v tomto svete teraz vladne to, ze dari sa falisnym diplomatom,podvodnikoma pod a slusny clovek dostava mzdu za tri smeny v smrade od acetonu a pod smiesnych 350 ..

Klarinet, už 28.12.2014 som vám poslala mail v znení:

Dobrý deň,

nerozumiem, s čím konkrétne máte problém. Mama Tana síce uverejňuje svoje inzeráty po jednom kuse, ale ak máte záujem o viacero vecí, bez problémov Vám ich pošle v jednom balíku. Nemá na tom ako zarobiť, chce uhradiť len takú sumu, akú platí Slovenskej pošte za poslanie balíka.

Vypla som Vám už druhý príspevok na túto tému. V prvom som Vám vyslovene napísala, že na webstránke podaj.dalej.sk nie je možné s vecami obchodovať. Mama Tana NEPORUŠUJE žiadne pravidlo webstránky. Práve naopak, patrí medzi overených a oceňovaných darcov. Aj to som Vám napísala vo Vašom prvom príspevku.
Preto Vás žiadam, aby ste prestali s útokmi na jej osobu.

S pozdravom,

podpis

Na môj mail ste nereagovali, takže som predpokladala, že je to už jasné a v poriadku.
Zjavne nie.

Upozorňujem vás, že opakované neodôvodnené osobné útoky na iného užívateľa môžu mať za následok zablokovanie vášho používateľského účtu.

Ja som nedostala ziadny mail ,to mi verte a je mi jedno co mamaTana,pretoze ak sa mylim a nie je to tak ako som pisala, potom ,- som sa ospravedlnila nizsie.

Treba si pravidelne kontrolovať aj spam. Netýka sa to len mailov z podajdalej.sk, ale aj z iných mailových adries - protispamové programy zďaleka nie sú dokonalé a stáva sa, že do spamu dajú aj maily, ktoré tam nepatria.

ja môžem len potvrdiť, že MamaTana je naozaj veľmi spoľahlivá, milá , veľmi ústretová, mám s ňou naozaj výborné skúsennosti. Keby takýchto ľudí bolo viac.

Vidim , ze sa hojne reagovalo ale svedomie pri nas stoji alebo proti nam.Nemyslela som to az tak zle , ja sama som dostala a ja sama uz dlhu dobu davam.Nemam ja nic proti mameTane ako osobe,ale ano bilo mi do oci preco ziada a daruva po jednom kuse postovne.Ak ja idem darovat vszmem tasku nabalim veci a dam , tomu kto mi nema cim zaplatit ,iba tym najvacsim ,cim dokaze a to je jej cista radost.Ano mozno darovat za postovne ale balik je vzdy o ludskosti jeden balik oblecenie v skutocnosti chcuc darovat,urobit radost,posluzit pomocta za ten jeden balik jedno postovne.Tymto darujuci ukaze svoje prave darovanie,ale ak jednotlivo berie postovne za kus,..no co nato napizat?Ano, netajim sa , ze mi to pride pomenej pekne darovanie, ak nieco nepotrebujem, neolbchoxujem, ved kto ju v nudzi..potesi sa.a nemyslite si tu prosim ,ze ja nedaruvam ,darujem vela, vidiac potrebu,,necakam,xarujem sama, odniesiem.Aj ja som dostala ,balik a za jedno postovne, a nikdy nezabudnem na milu pani,,mamaTana nehnevajte sa za moju uprimnost ,no ano, vadi mi to ,viem, ze mate lravo dat ako chcete ale jednoducho ji to a podobne deje v tomto svete biju do duse ,kvoli rozdielnosti a posudenia,,kto kolko,aky je z vlastneho vnutra.Darovala som novu vec zdravotnu pomocku v sume vyse 700eur v case ,ked sme mali sami nedostatok - za jednu velju cokoladu,kedze osoba mi ju priniesla.
mamaTana ,prepcte mi moju otvorenost ,nadalej mam ten isty nazor,na tuto vec,vadi vam, len to, ze som sa opovazila vam to napisat, to,ze predsa len ak vam kupia veci ,postovne hradi cenu nosenej uz veci,nie?Nieco ako second,tam kazda vac stoji nejake tri eura
Prajem vam vsetko dobre,verte mi ze nemam v umysle sa priecit ,len som chcela aby ste vedeli ze ak chete dat, vjete ak chcete aj v balikoch.Ak vsak nedarujete vci za postovne jednotlivo,odpuste mi moj prispevok a ospravedlnujem sa zo srdca.Ak vsak ano,tak nuz stalo sa ..napisala som ,a ?Nic sa nedeje, mozte si koniec koncov poslat ako chcete i darovat

Sama ste to napísala "máte právo dať veci ako chcete" tak prečo sa do nej staráte? Ak by porušovala pravidlá, na to je tu administrátor a ako zarába na poštovnom aj kebyže dáva veci po jednom? Čo jej dajú na pošte províziu, že im robí kšefty? A keď už píšete o pravom darovaní - osobne s pani Táňou skúsenosti nemám, ale keď som si čítala listinu spoľahlivých veľa mamičiek ju tam chváli, nikde som sa však nedočítala, že by ONA na rozdiel od vás, niekde vypisovala čo komu darovala a za koľko.

No, stáva sa, že do pokojného prúdu ktosi niečo dá, a tým rozpúta niečo,avšak existuje niekto, kto vidí aj hlbšie?Sama píšete, že neporušute - pravidlá.
A áno, ak je to tak, ako tu je, napísala som , že nech si teda každý dáva ako chce.
Dar, potešiť niekoho, vypomôcť tam kde je núdza je správna vec, ja však vidím to dávanie skutočne tak, balík, či taška s darovanými vecami, často, ak niečo mám, alebo i ked dostanem, už ma to ruší, a núti niečo tyv vzhrabať, za tašku, potom roymýšľam, komu asi, - len tak, šups, nečakať odozvu.
Príčina väzí tu , preto som reagovala tak, lebo som si myslela že to funguje jeden kus za čojaviem poštovné tri eurá, pani mamaTana, tým pádom
pre mňa to bolo zvláštne darovanie, za kus, avšak píše, že daruva balíky.
A ak nepredáva vlastne za tri eurá jeden kus oblečenia, predáva - myslím tým poštovné, tak je dobre, potom som bola preveľmi mimo , a ak aj sa to deje tak, čo už? Mne sa to nepáčilo, ako darovanie, kedže daruje sa inak. Zrejme som sa pani veľmi dotkla a aj iných, ja však darovanie mám tak, ako sompísala, ale v skutočnosti som chudobná a čo dám, je niekedy tiež mne darované , alebo len tak, zo záhrady každý rok
Skrátka, ja som si myslela že pani plati poštovné za kus , ktoré jej príjemca vráti, a zas poštovné za kus,, a tak sa to zbiera a naozaj ma to znechutilo,
Zrejme je to uplne inak a ospravedlnila som sa jej , zároveň neroyumiem na akom princípe vtomto prípade ide o dar či čo,,
Ja nedokážem toľko darovať, že ustavične by som darovávala napr na nete , ved to môžu len tí, čo skutočne majú prebytok , a vidíte, reagovala som a je dobré že boli odozvy, pretože jednoducho ma to akosi mordovalo,dúfam, že pani pochopí , že som sa mýlila)
A teda všetci, vy, ktorí ste ma poučili ), nie som ja zloduch, len som si myslela že tá pani sa obohacuje na jednom kuse na poštovnom, royumie mi niekto vôbec?
PRETOžE AK TO JE TAK, TAK JE TO VýMENA ALEBO VýPOMOC SI,,ROZUMIEMA NIEKTO?
Kedže boli reakcie aké boli, som sa ospravedlnila a yrejme pomýlila, okrem toho, doba je zlá, a mnohí zažívajú chudobu a možno aj týmto, , práve to euro pomôže, viem to na sebe.Len som si myslela že pani koná vo svoj prospech viacmenej.Lebo pre mňa je darovanie také, ako som písala.
Mnohí ju tu chvália a tzn že nie je taká ako som sa ja domnievala a teší ma, vlastne, že somsi to v sbe usporiadala , bolo by snád lepšie mať taký pocit?Ak je ona ok, padá to na mňa ,,
Mrzí ma , ak som jej ublížila , nechcela som rýpať, nechcela som nikomu uškodiť, nebudem sa však toľko ospravedlňovať, lebo kto vníma , ten vidí .Napíšem Vám, že samotná radosť obdarovaného čistá radosť prináša darujúcemu požehnanie, v omnoho silnejšom znení, než akési euro,,
Ano, pomáhajme si ako sa dá, no neprekračovať limit daného ,kto nemá, ten potrebuje pomc od niekoho, lepšie však, ked si sám zabezpečí, aj ked je v tejto dobre ťažké
Vo všetkom však, a píšem naozaj zo srdca- dávajúco, má byť konanie má súhlasiť...
Lebo mnohé sa teraz akože tvári pekne, ale nie je to skutočne to pravé,,
Dúfam, že pani MAMAtANA MA KONEčNE POCHOPí

A prosím, už mi nepíšte, ja som sa nebála napísať to svoje .
Stále si poviem, že ak chcem niekomu dať niečo, dám, a pochopte ma už konečne, že tým, že tu pani kusovo dávala oblečko a iné, bolo to zdanie že
to darovanie je,,trochu nakrivené
Ale asi darmo tu píšem,,
Tak sa majte

Klarinet, posledný raz vás upozorňujem - opakovane a dokola KRIVO obviňujete iného užívateľa. Síce ste sa ospravedlnili, ale súčasne si naďalej meliete svoje. To nie je o vašej odvahe, ale skôr o zadubenosti.

Vážený administrátor, čítajte si , čo som napísala, to nie je môj náyor iba ale tak tomu je v skutočnosti, áno, myslela som si, že dotyčná si zarába darovaním jednotlivých kusov a dostáva za každý kus nejaké drobné, čo už darovanie vôbec nie je . Všetci mi tu písali, že to tak nie jea ja som to prijala a ospravedlnila sa.Moje pohoršenie by bolo asi aj opodstatnené, nie? Vás čo pohoršuje na mne? Chránite čo?
Ak pani je vtom čistá , ospravedlnila som sa a myslím to vážne,
Za všetko patrí protihodonota, aj ked len slovo dakujem, odtoho, kto je v núdyi, teda darujem,,, darujem, rozumiete mi? Asi nie,pani mameTane sa ešte raz ospravedlňujem,bolo to hlúpe odomňa,od taktiež, chudobnej
Prosím a, aby ste ma zmazali, ako registrovanú , dakujem

Váš užívateľský účet som zmazala.

klarinet-jedinú zrozumiteľnú vetu si napísala v tomto príspevku úplne na konci. /myslím tú o zmazaní/ Škoda, že si ale z Tebou vyvolanej diskusie nepochopila podstatu posielania či darovania vecí za poštovné od mamyTany.

Ty kokso....tak takuto schomoleninu som uz davno necitala...ved to nema ani hlavy ani päty,ta slecna "klarinet" mi pripadá ako jehovista a aj to jej poblúznené kázanie :-)

Pani klarinet pravdepodobne nedokáže pochopiť, ako funguje darovanie "za poštovné". Pani klarinet to už asi neprečíta, ale funguje to tak, milá pani, že zabalíte balík, odvážite si ho doma, pozriete na stránku slovenskej pošty sumu poštovného podľa preferencie spôsobu poslania (druhá trieda, prvá trieda, doporučene alebo obyčajne) a následne požiadate budúceho obdarovaného o zaslanie danej sumy na číslo vášho účtu. Ak na Váš účet príde žiadaná suma, pokojne môžete poslať daný balík/zásielku na adresu obdarovaného.
Čiže suma za poštovné je poplatok slovenskej pošte za to, že zásielku pošle od darcu a doručí ju obdarovanému. Nepoznáte základy fungovania bežných vecí
a vašimi domnienkami tu obťažujete prispievateľov.



Webová stránka Podajdalej.sk nepoužíva marketingové, analytické ani reklamné cookies. Žiadne cookies nezdieľa s ďalšími stranami. Webová stránka nepriraďuje cookies neprihláseným používateľom. Prihláseným používateľom prideľuje session cookies, ktoré slúžia na bezpečné prihlásenie a nijakým spôsobom nesledujú používateľa. Zásady ochrany osobných údajov

Main menu 2

Dr. Radut Consulting