Jump to Navigation

Pozor na mail od jankas

Neprehliadnite!

Ak váš inzerát už nie je aktuálny, vymažte ho prosím, tak, že kliknete na Upraviť a úplne dole na Odstrániť. Ak chcete niekomu, kto reagoval na váš inzerát poslať mail, kliknite na meno autora komentára, rozbalí sa vám nové riadkové menu a z neho si vyberte Kontakt. Ak chcete reagovať na inzerát v rubrike Darujte, postupujte rovnako, kliknite na meno autora inzerátu a z nového menu si vyberte Kontakt a pošlite mail.

Veci je možné len darovať, nie je možné predávať ani za symbolickú cenu.

Pani jankas je tu registrovaná len 3 dni a už píše maily s podvodmi:

Jednoduchý zárobok, overený!
Novinka

http://bg-browngoldacademy.com/wp.php?id=7525

http://www.ermail.cz/link/2NAATlCXeX7VCJlXjcmCjY27lmNXJlTA.

Určite nie som sama, komu pani napísala a preto to píšem sem a nie len jej. Je to hlúposť a ľutujem ľudí, ktorý na to naletia...Puma Rihanna Creeper

Komentáre

toto prišlo aj mne..

Maminy, toto nie je podvod! sú to overené ponuky na zárobok! Mnohé píšete ako potrebujete pomoc, aké máte finančné problémy...
v týchto linkoch Vám korunky 100% zaplatia na účet!!!

a vy stým máte skúsenosti?

áno, napíšte mi mail

aj ja mohu potvrdit dobru skusenost. Mne vzdy vyplatili honorar. Tak jsem aj ja doporucila tento zarobek.

dobrý deň, tiež môžem len potvrdiť a odporučiť tieto diskrétne firmy, provízie mi vyplatili do centa, nie je to podvod. Tá mamka ktorá potrebuje peniaze nech neváha, registrujte sa a zarobte si. Dnešná doba je ozaj dosť ťažká, nikomu penize z neba nespadnú.
Veľa šťastia. Antónia

prosim napiste o com je ta praca?ja by som to skusila :-) dakujem.

tondy4 napísala dosť výstižne. napíšte mi mail, odpíšem

písala som mailik.

prečo podvod? ved to vyzera ,ze normálne sa predáva káva ,nie?? niečo ako avon..či??.....

áno, tak nejak. v podstate u prvého linku "káva" je to tak že firma predáva kávu cez internet, neprenajíma obchody, nemá dílerov, neplatí žiadne poplatky za obchodovanie. To všetko vypláca Vám v provízii, to že si kúpite kávu Vás môže posunúť veľmi ďaleko. Neberte že sa za registráciu platí, to nie je platba za reg. ale za kávu, ktorá Vám aj príde! Vy tu kávu ani nepredávate. Niečo také ako pani napísala AVON, ponúkate ale s tým že dostanete za to peniaze čo je veľmi jednoduché.
Ja som mala doteraz dobré skúsenosti, komunikujú mailom, ekonomka pošle na mail Vašu výplatu ktorá Vám príde na účet. Určite to nie je podvod, naopak môžem odporučiť ako si zarobiť. Mne dokonca vrátili peniažky za kávu lebo som si viackát dala odoslať platbu z účtu, a hneď do 2 dní mi peniaze vrátili! Je to úspešná česká firma.
Druhý link, sa vyplnňujú dotazníky, alebo prídu reklamné maily ktoré si prečítate a za to Vám zaplatia korunky.
Zdôrazňujem v oboch prípadoch to nie je podvod neplatí sa nič vopred, ale naozaj práca cez internet ktorú dostanete zaplatenú.
Určite odporučam všetkým ktorí si vážia každý centík.
Ešte je jedna práca tiež za dotazníky, pošlem mailom kto má záujem.
Prajem veľa úspechov! Pekný deň.

poprossím o bližšie info na tie dotazníky vďaka pekný deň!

Mne sa zdá že je to tiež vyplnanie rôznych ankiet.Ja vyplnam v dvoch firmách.Zarobiť by sa dalo,keby posielali častejšie.Takto som zarobila 5€ za štyri mesiace.Ale na účet mi ich poslali čestne.Tiež sa skúsim prihlásiť.Pokial budú chcieť aby som ja niečo platila predom,tak to jednoducho nechám.Ak nič odomna nechcú,tak vyplnam.Je to mizerný zárobok,ale predsa je.

myslíte casi dotazníky? ak áno je pravdou že je to málo, ale zaplatia čestne!

anulka, nie je to hlúposť, dala som sa na rôzne zárobky cez internet za ktoré som zaplatila a neprišlo nič, žiadna odpoveď, žiadna práca sa nekonala. Neviem prečo ste takto hneď reagovala, mala ste si najprv overiť firmy či sa nachádzajú v sekcii podvod. Určite ste tým len odradila ľudí ktorí by si mohli zarobiť.

maminy až niečomu nerozumiete veľmi rada Vám to vysvetlím. napíšte na tento mail: jeny3@centrum.sk

Dobry den, mohla by som Vas poprosit viac info v maily...Chcela by som to vyskusat, nakolko kazda korunka nam je momentalne dobra ...Dakujem

souhlasim s pani JOANOU.maminy až niečomu nerozumiete veľmi rada Vám to vysvetlím.
Myslim ze je spousta neduveryhodnych serveru ale tyto mezi ne nepatri
Osvedceny je i zumail a podobne odklikujete nejakou dobu maily a potom vam vyplati castku od 1000kc tedy myslim 40eur na ucet kterym jste se registrovali.Nic na tom neni a nic neztratite ,ale pozor je dobre mit lepsi RAM u PC (lepsi vykon pocitace.)
S pozdravem Veronika

Veronika, pre aký link pracujete? ďakujem

zumail,ermail.Moje mamka pracuje pro jednu americkou firmu nevim nazev ale je tam mesic cekaci doba na vyplaceni je to vytsi financni obnos.

maminy, písala som mail s bližšim info. potrebujete poradiť, píšte. J

Pisala som vam meil diky Eva

a čo ak nemám účet pri registrácii ho pítajú,,

Maminy, ten ermail je podvod určite, hodte si googla ermail - podvod a uvidíte, fungujú od roku 2008 a keď sa horko ťažko blížite k hranici a sume potrebnej na vyplatenie, maily budú chodiť čoraz menej až prestanú a žiadne peniaze nikomu nedali - pozor !!!

A pani mi ešte z radosťou napíše druhý mail vraj žiadny podvod. Nepísala by som to ak by som to nemala overené. Čítajte tu http://blog-ovsem.blogspot.sk/2012/03/podvod-jmenem-ermail.html

dobrý večer, ja nesuhlasím! moji známi ktorí sú v er-mail dostali vyplatené, čo je tých 1000kč, myslím že ako viacerí písali v tom blogu je tam niekto kto sa do toho "montuje" a píše takéto hovadiny len aby odradil ľudí. Určite by som sa inak na to nedala.
čo sa týka produktov Káva, tá je vyslovene overená. Mne zaplatili peniaze v apríli teraz v máji dostanem opäť. Dajte si to do googlu a nenájdete ani jeden komentár že je to podvod. Môj názor na to všetko je asi taký že najlepšie je niekomu sedieť zo založenými rukami, ako si zarobiť. Zdôrazňujem nie je to pyramída! MlM systém je niečo úplne iné.
Je zaujímavé že všetci ktorých poznám pracujú s firmou Brown Gold dostávajú svoje provízie do centa.
Myslím že lepšie ako len písať a "kvákať" čo je čo si to najprv danú vec overiť až tak písať komentáre. Voľakedy som sa registrovala do rôznych spoločnosti za skutočne platené členstva, registrácie od nevidím-do nevidím a skutočne to bol podvod.

Tie ktoré sa registrovali, prosím budem naozaj rada ked prídu peniažky z firmy Brown Gold napíšte sem!

anulka, prosím píšem a konám len tým čím mám overené! Ten blog je určite výmysel. Poznám ľudí ktorým aj z er-mailu zaplatili.
Asi ste osoba ktorá nechce a nebude veriť nikomu a ničomu, chápem Vás, dnes je to ťažké.
Ale ak aj by mi napr. v tomto prípade nezaplatili, viem že do tejto firmy er-mail neposialm za nič penieze!!! teda neinvestujem nič.

O ermaily nieje len jeden blog v ktorom je písané, že je to podvod. A veľa žien písalo, že im nič nevyplatili!!! Takže ste asi zázračne šťastná, keď Vám ako píšete vyplatili peniaze... Nie som ako píšete osoba ktorá nechce a nebude veriť nikomu a ničomu,ale najskôr si o danej veci niečo prečítam ako naletieť na podvod a mať zbytočné starosti.

Pomluvy se siri rychlosti blesku to je vzdy.

To s kávou sa mi zdá jasná pyramídová hra.Prvý získa peniaze a každý další hladá hlúpeho čo mu naletí a uhradí.Ja vyplnam len ankety ako cashe,národný panel a pod.Tam nemusím nič platiť ani kupovať a predávať.Dotazníky chodia síce pomenej,ale dopracujem sa sem-tam k 5-10€ ktoré mi poukážu na účet.Po registrácii vám dokonca zatelefónujú aby si overili vaše údaje či ste sa naozaj zaregistrovali osobne.A potom už nemáte problém privyrobiť si.Aj ked pomaly,ale isto.
Kupovanie a zhánanie ludí je v každom prípade obyčajná pyramída kde pošlete peniaze,nakúpite tovar ale návratnosť žiadna.Ak sa vám podarí nájsť niekoho čo vám naletí stále nemáte nič ešte vrátené.Pred vami sú totiž iní predávajúci.Vy musíte hladať dalej ak chcete aspon časť vašej investície naspäť.

akalenkak67 Myslím že neviete čo je MLM systém a stále si to pletiete s pyramídou! Vy nič nepredávate, nič nekupujete! tondy4 sa snažilia úplne spresniť. Kávu si objednávate pre seba. Garantujem Vám že kávu ktorú zaplatíte aj dostanete domov na adresu.
Mohé žijete stále v pochybnostiach pre viac podvod,firiem. úplne chápem. Táto firma, všade o nej píšu ako najdôveryhodnejšiu a tým aj garancia zárobku, je to česká firma, tento projekt ide dokonca rozbiehať v Rakúsku, Nemecku, Poľsku pre veľkú úspešnosť. Jediná firma ktorá s Vami komunikuje vo všetkom.

Netreba sedieť a čakať na "modré z neba" že Vám spadnú peniaze ktoré tak každý z nás potrebuje. JA osobne som išla do toho tiež s rizikom že nič z toho nebude, tiež som nechcela veriť od kolegynky čo mi ponúkla že si konečne zarobím.
Preto som sa rozhodla veď skúsim na pár 2-3 mesiace, a presvedčila som sa!
Ak máte záujem napíšte mi mail.
J.

http://link.azet.sk/?link=http%3A%2F%2Fwww.bg-browngold.com%2Findexcz2.p...
Tak.Najskôr si kúpim kávu.Potom rozošlem linky svojim prijatelom.Každý čo si kávu kúpi odomna za to získam províziu.To čím viac získam zákazníkov,tým si viac zarobím.Je to horšie ako AVON.Nakoniec budem popíjať zakúpenú kávičku sama,lebo sa mi všetci zná,i začnú vyhýbať že zase otravujem s tou kávou.Systém pyramída.Priložila som link aby si všetci objasnili či budú zarábať alebo sedieť zo založenými rukami.
Ja vám tú prácu nezávidím.Ked vám to tak ide,len veselo zarábajte.Ja iba konštatujem že nie je to nič pre mna.Moji známi si kávičku kúpia v obchode a nebudú sa zaťažovať otravovaním dalších ludí.To ich natolko poznám.Preto píšem,že by som investovala do kávy pre seba/a ktovie či by mi tá značka chutila/Pre mna zárobok začnem a končím.Nie každý je rodený vnucovať nejaký tovar alebo služby.Aj s Avonom tak začínali a potom nariekali že majú dlhy za zakúpený tovar a hrozia mu exekúcie.
joana vám želám úspešný predaj.

http://www.bg-browngold.com/download/reg.pdf
Kto nepochopil tu to má písomne.Mna to nechce pustiť dalej ako že je to predsa len další druh pyramídy

akalenkak len súhlasím. Kro by mi platil za to, že budem piť doma jeho kávičku? Ani jedna z dám, čo to tu obhajovali, nenapísala, o čo ide. Stále len ide o kávu. A nerobíte nič... Už to chcem vidieť. Nachytali ste sa vy, teraz hľadáte ďalšie obete...

Martina nikto sa nenachytal a ani nikoho. neverím že až by vám došli na účet viac ako 200eur mesačne-zatiaľ by ste tvrdila že je to podvod alebo podobne.napíšte mi na mail ja vám vysvetlím že to nieje pyramída ale dikrétna česká firma

Vyborne vysvetlene. nazorna ukazka pomocou zdroja info, good job.

Dobrý deň kočky, tie ktoré ste si zakúpili kávičku v mesiaci apríl, by Vám mala prísť v najbližších dňoch na uvedenú adresu, mne už dnes došla.
Tie ktoré ste získali nárok na peniažky, tie Vám budú vyplatené už tento týdeň!
Ďakujem všetkým za spluprácu. Teším sa. J.

keď som sa zaregistrovala ,ale nemám záujem o 16€ kávu dúfam ,že nebudem mať ztoho problémy, toľko kávy nevypijem za celý rok/nie som kávičkárka/ja osobne a tá cena ,tak ztoho by som vedela platit aj ja provízie .osobný názor,kto je v núdzi podľa mna nato nemá!!!!!hoci viem aj to že peniaze robia peniaze ,ale......toto nieje pre mňa aspoň,ale ak máte nejakú inú ponuku prácu na doma poprosím o bližšie info .ĎAkujem.

miri ja som vo veľmi veľkej hmotnej núdzi mám 4 deti ale skúsila som ísť do toho a registrovala som sa aj tu http://bg-browngoldacademy.com/wp.php?id=8894 a kúpila si kávu už mi prišla druhá výplata.provízie sú platené za každý nákup kávy.nemám doma internet aby som denodenne mohla pracovať. dostanem sa tu tak raz za týždeň-dva.ale aj napriek tomu som si dokázala zarobiť a pomaly sa rozbieham.čo už Slováci sú takí národ že len zadarmo by všetko chceli aby im pečené holuby do úst padali. kto je na facebooku môže si zistiť a pridať sa do skupiny https://www.facebook.com/groups/469722059765317/
aj kto má záujem o bližšie informácie napíšte na mail. tony4@centrum.sk upozorňujem že na internet nechodím každý deň.

ano,chápem,ale ja nemám nazvyš bohužiaľ ani tých 16€,inak keby som predávala kávu ja za 16€,tak ja by som vedela dávať provízie,je to podľa mňa pyramídová hra,do nekonečna to nepojde ,je to moj názor.pravdaže ,kto na to má tak nech to robí.všetko dobré prajem.

ani mne to nepripadá ako veľmi čestný zárobok... kúpiť kávu za 16 eur a čakať na provízie... ale ak to niekomu nevadí... :)

Vyššie som priložila linky.Ty po kúpe kávy nečakáš na provízie.Ty musíš získavať stále nových a nových zákazníkov.Ak si z tvojich získaných zákazníkov niekto kúpi tú kávu,ty z toho získaš províziu.Ak nikoho kto ti naletí nezoženieš,vypiješ si svoju drahú kávičku a nedostaneš žiadne provízie.V tých linkoch je to dostatočne aj rozkreslené že je to pyramídovka.Prvý sa nabalí a zvyšný si už len kupujú dalšiu kávu za super vysokú cenu.Ono je velmi ťažké nájsť cvoka ktorý vyhodí za kávu až 16€.

keďže ani ja nemám v povahe otravovať priateľov a známych s produktami, ktoré si každý môže kúpiť kedy chce a kde chce a aké chce vonkoncom nemám potrebu vycapovať linky s odkazmi kade-tade, takže ani pre mňa táto "práca" nie je. Tiež nemám rada keď mi niekto niečo vnucuje, tak to nebudem robiť ani ja iným. Nie je to o tom ako písala myslím tondy že slováci chcú všetko zadarmo bez práce, ale ide o to, že nie každý má povahu na otravovanie svojich známych a neznámych... nemám rada zavádzanie typu kúpte si kávu a pošleme Vám ďalšie pokyny- ja nie som malé dieťa aby sa so mnou niekto hral na skrývačku. Keď mám do niečoho ísť, potrebujem dopredu jasné pravidlá a jasné pokyny.

tondy4 Prajem ti vela úspechov v zhánaní ludí.Píšeš že nič neplatíte.Vyhodiť 16€ za kávu je vela aj pre mna čo zarábam dá sa povedať pomerne slušne.Vnucovať dalším ludom predraženú kávu,tomu ja hovorím silná káva.To že vraj slováci chcú všetko zadarmo.No nečuduj sa.V priložených linkoch od Alenky aj zaostalý pochopí že je to len dalšia pyramídovka a zarába na tom jedine konkrétna firma.Ona totiž predá super drahú kávičku.Značka kávičky neznáma.Kupujúci môže kúpiť za drahý peniaz kludne kávový odpad.Reklamácia nulová.Túto prácu vnucujú predovšetkým tí,ktorí naleteli a pokúpili si kávičku.
Hovoríš že si spokojná a na tom dobre zarábaš,aj ked pracuješ málo lebo nemáš internet.Tak pracuj a zarábaj.Možno nájdeš tolko ludí ktorí si pokúpia tú super kávičku a kúpiš si aj PC a obchodovať môžeš vo velkom.
Ja budem radšej slovákom čo chce všetko zadarmo,ako mám plniť penaženku dalším podvodníkom v pyramídach.
Ani tá skupina na FB ma teda nepresvedčila.Možno tí šéfovia potrebujú viac ludí na dalšie autá pre seba.Tak len pekne zarábaj.Za otravovanie ludí ti možno tie omrvinky čo dostaneš stačia.

tondy4 Prajem ti vela úspechov v zhánaní ludí.Píšeš že nič neplatíte.Vyhodiť 16€ za kávu je vela aj pre mna čo zarábam dá sa povedať pomerne slušne.Vnucovať dalším ludom predraženú kávu,tomu ja hovorím silná káva.To že vraj slováci chcú všetko zadarmo.No nečuduj sa.V priložených linkoch od Alenky aj zaostalý pochopí že je to len dalšia pyramídovka a zarába na tom jedine konkrétna firma.Ona totiž predá super drahú kávičku.Značka kávičky neznáma.Kupujúci môže kúpiť za drahý peniaz kludne kávový odpad.Reklamácia nulová.Túto prácu vnucujú predovšetkým tí,ktorí naleteli a pokúpili si kávičku.
Hovoríš že si spokojná a na tom dobre zarábaš,aj ked pracuješ málo lebo nemáš internet.Tak pracuj a zarábaj.Možno nájdeš tolko ludí ktorí si pokúpia tú super kávičku a kúpiš si aj PC a obchodovať môžeš vo velkom.
Ja budem radšej slovákom čo chce všetko zadarmo,ako mám plniť penaženku dalším podvodníkom v pyramídach.
Ani tá skupina na FB ma teda nepresvedčila.Možno tí šéfovia potrebujú viac ludí na dalšie autá pre seba.Tak len pekne zarábaj.Za otravovanie ludí ti možno tie omrvinky čo dostaneš stačia.

Nikde som sa nedočítala sídlo firmy,IčO,DIč....Toto sú pre mna prvoradé otázky pokial plánujem robiť nejaké obchody.Pátrala som,ale nenašla som nič čoby ma presvedčilo.Už prvý dojem na mna táto práca urobila NELEGáLNY OBCHOD.Ked budú mať dosť zarobené,jednoducho sa stratia.
Každá seriozna firma je totiž zapísaná v obchodnom registri.
Obdivujem všetkých čo dokážu naletieť a ešte to odporúčať iným.
Tony daj si pozor aby si sa nespálila.Stíhať budú iba malé ryby a naivky tebe podobné.



Webová stránka Podajdalej.sk nepoužíva marketingové, analytické ani reklamné cookies. Žiadne cookies nezdieľa s ďalšími stranami. Webová stránka nepriraďuje cookies neprihláseným používateľom. Prihláseným používateľom prideľuje session cookies, ktoré slúžia na bezpečné prihlásenie a nijakým spôsobom nesledujú používateľa. Zásady ochrany osobných údajov

Main menu 2

Dr. Radut Consulting